Personvernerklæring – Ventince
Gå videre til innholdet

 Betal senere med Klarna  Klarna

  Personvernerklæring

  Denne personvernerklæringen beskriver hvordan din personlige informasjon samles inn, brukes og deles når du besøker eller foretar et kjøp fra ventince.com ("nettstedet").

  Personlig informasjon vi samler inn
  Når du besøker nettstedet, samler vi automatisk inn viss informasjon om enheten din, inkludert informasjon om din nettleser, IP-adresse, tidssone og noen av informasjonskapslene som er installert på enheten din. I tillegg, mens du surfer på nettstedet, samler vi inn informasjon om de individuelle nettsidene eller produktene du ser på, hvilke nettsider eller søkeord som henviste deg til nettstedet, og informasjon om hvordan du samhandler med nettstedet. Vi refererer til denne automatisk innsamlede informasjonen som "enhetsinformasjon".

  Vi samler inn enhetsinformasjon ved å bruke følgende teknologier:
  - "Cookies" er datafiler som plasseres på enheten eller datamaskinen din og inkluderer ofte en anonym unik identifikator. For mer informasjon om informasjonskapsler og hvordan du deaktiverer informasjonskapsler, besøk http://www.allaboutcookies.org.
  - "Loggfiler" sporer handlinger som skjer på nettstedet, og samler inn data inkludert din IP-adresse, nettlesertype, Internett-leverandør, henvisnings-/utgangssider og dato-/tidsstempler.
  - "Web beacons", "tags" og "piksler" er elektroniske filer som brukes til å registrere informasjon om hvordan du surfer på nettstedet.
  - [[SETT INN BESKRIVELSER AV ANDRE TYPER SPORINGSTEKNOLOGIER BRUKT]]

  Når du i tillegg foretar et kjøp eller forsøker å foreta et kjøp via nettstedet, samler vi inn viss informasjon fra deg, inkludert navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, betalingsinformasjon (inkludert kredittkortnumre [[SETT INN ALLE ANDRE BETALINGSTYPER SOM GODTES]] ), e-postadresse og telefonnummer. Vi refererer til denne informasjonen som "bestillingsinformasjon".

  [[SETT INN ANNEN INFORMASJON DU SAMLER INN: OFFLINE DATA, KJØPT MARKEDSFØRINGSDATA/LISTER]]

  Når vi snakker om "Personlig informasjon" i denne personvernerklæringen, snakker vi både om enhetsinformasjon og bestillingsinformasjon.

  Hvordan bruker vi dine personopplysninger?
  Vi bruker bestillingsinformasjonen som vi samler inn generelt for å oppfylle alle bestillinger som legges inn via nettstedet (inkludert å behandle betalingsinformasjonen din, ordne med frakt og gi deg fakturaer og/eller ordrebekreftelser). I tillegg bruker vi denne bestillingsinformasjonen til å:
  - Kommuniser med deg;
  - Skjerm våre bestillinger for potensiell risiko eller svindel; og
  - Når du er i tråd med preferansene du har delt med oss, gi deg informasjon eller reklame knyttet til våre produkter eller tjenester.
  - [[SETT INN ANNEN BRUK AV BESTILLINGSINFORMASJON]]

  Vi bruker enhetsinformasjonen som vi samler inn for å hjelpe oss med å undersøke for potensiell risiko og svindel (spesielt IP-adressen din), og mer generelt for å forbedre og optimere nettstedet vårt (for eksempel ved å generere analyser om hvordan kundene våre surfer og samhandler med nettstedet, og for å vurdere suksessen til våre markedsførings- og reklamekampanjer).

  Deler din personlige informasjon
  Vi deler din personlige informasjon med tredjeparter for å hjelpe oss med å bruke din personlige informasjon, som beskrevet ovenfor. For eksempel bruker vi Shopify for å drive nettbutikken vår – du kan lese mer om hvordan Shopify bruker din personlige informasjon her: https://www.shopify.com/legal/privacy. Vi bruker også Google Analytics for å hjelpe oss å forstå hvordan kundene våre bruker nettstedet – du kan lese mer om hvordan Google bruker din personlige informasjon her: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Du kan også velge bort Google Analytics her: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

  Til slutt kan vi også dele din personlige informasjon for å overholde gjeldende lover og forskrifter, for å svare på en stevning, ransakingsordre eller annen lovlig forespørsel om informasjon vi mottar, eller for på annen måte å beskytte våre rettigheter.

  Adferdsreklame
  Som beskrevet ovenfor bruker vi din personlige informasjon til å gi deg målrettede annonser eller markedskommunikasjon vi tror kan være av interesse for deg. For mer informasjon om hvordan målrettet annonsering fungerer, kan du besøke Network Advertising Initiatives (“NAI”) opplæringsside på http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

  Du kan velge bort målrettet annonsering ved å bruke koblingene nedenfor:
  - Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads
  – Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous
  - Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

  I tillegg kan du velge bort noen av disse tjenestene ved å besøke Digital Advertising Alliances frameldingsportal på: http://optout.aboutads.info/.

  Ikke spor
  Vær oppmerksom på at vi ikke endrer nettstedets datainnsamling og brukspraksis når vi ser et Ikke-spor-signal fra nettleseren din.

  Dine rettigheter
  Hvis du er bosatt i Europa, har du rett til å få tilgang til personlig informasjon vi har om deg og å be om at din personlige informasjon blir rettet, oppdatert eller slettet. Hvis du ønsker å benytte deg av denne retten, vennligst kontakt oss via kontaktinformasjonen nedenfor.

  I tillegg, hvis du er bosatt i Europa, merker vi at vi behandler informasjonen din for å oppfylle kontrakter vi måtte ha med deg (for eksempel hvis du bestiller gjennom nettstedet), eller på annen måte for å forfølge våre legitime forretningsinteresser som er oppført ovenfor. Vær i tillegg oppmerksom på at informasjonen din vil bli overført utenfor Europa, inkludert til Canada og USA.

  Oppbevaring av data
  Når du legger inn en bestilling gjennom nettstedet, vil vi oppbevare bestillingsinformasjonen din for våre registre med mindre og inntil du ber oss om å slette denne informasjonen.

  Endringer
  Vi kan oppdatere denne personvernerklæringen fra tid til annen for å gjenspeile for eksempel endringer i vår praksis eller av andre operasjonelle, juridiske eller regulatoriske årsaker.

  Kontakt oss
  For mer informasjon om vår personvernpraksis, hvis du har spørsmål, eller hvis du ønsker å sende inn en klage, vennligst kontakt oss på e-post på support@ventince.com eller per post ved å bruke detaljene nedenfor:  Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (besøkende) i å tillate tredjeparter å behandle IP-adressen din, for å bestemme din plassering med henblikk på valutakonvertering. Du godtar også å ha denne valutaen lagret i en økt-informasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som fjernes automatisk når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsistent når du surfer på nettsiden vår, slik at prisene kan konverteres til din (besøkende) lokale valuta.  Tekstmarkedsføring og varsler: Ved å abonnere på tekstvarsler godtar du å motta tilbakevendende automatiserte markedsføringsmeldinger på telefonnummeret som er oppgitt. Samtykke er ikke en betingelse for kjøp. Svar STOP for å avslutte abonnementet. HJELP for hjelp. Meldings- og datatakster kan gjelde. Mer informasjon se personvernreglene og vilkårene.

  Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du (besøkende) i å tillate tredjeparter å behandle IP-adressen din, for å bestemme din plassering med henblikk på valutakonvertering. Du godtar også å ha denne valutaen lagret i en økt-informasjonskapsel i nettleseren din (en midlertidig informasjonskapsel som fjernes automatisk når du lukker nettleseren). Vi gjør dette for at den valgte valutaen skal forbli valgt og konsistent når du surfer på nettsiden vår, slik at prisene kan konverteres til din (besøkende) lokale valuta

  Gratis Frakt

  Vi bruker prioritert frakt slik at bestillingen din kommer i tide

  Kundestøtte 24/7

  Vårt kundestøtte lag er i beredskap 24/7 klare til å hjelpe.