Om Oss – Ventince
Gå videre til innholdet

 Betal senere med Klarna  Klarna

  Om Oss

  LA OSS FORTELLE DEG OM HISTORIEN VÅR.

  Hvorfor Ventince? Shopping som hjelper deg å ta det riktige valget ventince.com tilbyr deg en handleopplevelse som er enestående. Vi samler selgere fra forskjellige steder fra ulike produktserier og kjøpere fra hele verden på en unik digital markedsplass.

  VÅRT OPPDRAG

  På ventince.com forstår vi dine behov, derfor streber vi etter å tilby deg den komplette, personlige og sikre netthandelsopplevelsen for deg, dine venner og familie. Vi viser frem produkter fra et bredt spekter av selgere fra hele landet og dekker alle dine behov.

  VÅRE TJENESTER VED DØREN DIN

  Vil du kjøpe et produkt du liker? Det er bare noen få klikk unna. Gjør en bestilling og selgeren vil levere den rett på døren din. Betaling skjer ganske enkelt med kreditt eller debit kort eller Paypal. Levering skjer fra dør til dør og håndteres av våre pålitelige logistikkpartnere.

  MARKEDSPLASSEN PÅ NETT FOR ALT

  Vi samler ledende selgere for ulike produkttyper på ett sted, slik at alle dine detaljhandelsbehov kan dekkes enkelt og konkurransedyktig på ventince.com. Som kunde har du friheten til å sammenligne et produkt som selges av en rekke forskjellige leverandører og velge det som passer best til dine behov og budsjett. Bla gjennom ventince.com for å få tilgang til våre utmerkede produkter, når som helst på dagen, hjemmefra, på kontoret eller på farten ved å bruke mobilappen vår. Send oss en e-post på support@ventince.com for spørsmål.

  Gratis Frakt

  Vi bruker prioritert frakt slik at bestillingen din kommer i tide

  Kundestøtte 24/7

  Vårt kundestøtte lag er i beredskap 24/7 klare til å hjelpe.