Juridiske detaljer – Ventince
Gå videre til innholdet

 Betal senere med Klarna  Klarna

  Juridiske detaljer

  JURIDISK AVSLØRING
  Informasjon i henhold til § 5 TMG

  Identity of Seller
  Business owner (UBO): FU, QINGRONG
  Company name: HK E-commerce Solutions Limited
  Company address: ROOM F, 1ST FLOOR, 191 AP LIU STREET, SHAM SHUI PO, HONG KONG
  Company licence number: 1652954

  KONTAKTINFORMASJON
  Telefon: +4915162439819
  E-post: support@ventince.com
  Internett-adresse: ventince.com

  ANSVARSFRASKRIVELSE
  Ansvar for innhold
  Innholdet på sidene våre er laget med største forsiktighet. Vi kan imidlertid ikke garantere innholdets nøyaktighet, fullstendighet eller aktualitet. I henhold til lovbestemmelser er vi videre ansvarlige for vårt eget innhold på disse nettsidene. I denne saken, vær oppmerksom på at vi ikke er forpliktet til å overvåke overført eller lagret informasjon fra tredjeparter, eller undersøke omstendigheter som peker på ulovlig aktivitet. Våre forpliktelser til å fjerne eller blokkere bruken av informasjon i henhold til generelt gjeldende lover forblir upåvirket av dette i henhold til §§ 8 til 10 i telemedieloven (TMG).

  Ansvar for lenker
  Ansvaret for innholdet i eksterne lenker (til nettsider til tredjeparter) ligger utelukkende hos operatørene av de lenkede sidene. Ingen brudd var tydelige for oss på tidspunktet for koblingen. Skulle noen juridiske krenkelser bli kjent for oss, vil vi fjerne den respektive lenken umiddelbart.

  opphavsrett
  Våre nettsider og deres innhold er underlagt tysk lov om opphavsrett. Med mindre det er uttrykkelig tillatt ved lov, krever enhver form for bruk, reprodusering eller bearbeiding av verk som er underlagt opphavsrettsbeskyttelse på våre nettsider forhåndssamtykke fra den respektive eieren av rettighetene. Individuelle gjengivelser av et verk er kun tillatt for privat bruk. Materialet fra disse sidene er opphavsrettsbeskyttet, og all uautorisert bruk kan være i strid med lover om opphavsrett.

  Gratis Frakt

  Vi bruker prioritert frakt slik at bestillingen din kommer i tide

  Kundestøtte 24/7

  Vårt kundestøtte lag er i beredskap 24/7 klare til å hjelpe.